Lobby Brussel

Home / Lobby Brussel

Hulp nodig bij lobby Brussel?

Heeft u hulp nodig bij het beïnvloeden van wetgeving in Brussel? Better Europe Public Affairs is een adviesbureau gespecialiseerd in lobby Brussel. Of u nu zelf wilt gaan lobbyen of het uiteindelijke aanspreken van beleidsmakers liever aan iemand anders over laat, een consultancykantoor zoals Better Europe Public Affairs kan u helpen met het bepalen van uw lobbystrategie.

Lobby BrusselWaarom zou ik lobbyen?

Lobbyen is een onderdeel van een bredere Public Affairs-strategie. Dit is een brede term die verwijst naar allerlei activiteiten rondom het politieke besluitvormingsproces. Denk bijvoorbeeld aan het volgen van wetgevingstrajecten en publieke campagnes, maar ook het beïnvloeden van beleidsmakers (lobbyen).

Wellicht wordt u ineens geraakt door “nieuwe” regels uit “Brussel”. Dat kunnen nieuwe of bestaande regels zijn die een invloed hebben op uw organisatie, op uw toegang tot de interne markt of die kansen creëeren voor u of juist voor uw concurrenten. Of u heeft gehoord dat de Europese Unie wetgeving in uw sector aan het voorbereiden is. Maar u weet niet met wie u moet spreken.

In welke fase deze regelgeving ook zit, het is nooit te laat om uw stem te laten horen in het debat. Wetgeving kan namelijk altijd beter, door beleidsmakers duidelijk te maken wat de impact van hun keuzs is.

Wat is Better Europe?

Better Europe Public Affairs is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in het begeleiden van Europese lobbytrajecten. We doen dit in en buiten Brussel, met meer dan 13 jaar ervaring in het beïnvloeden van de Europese politiek. We helpen u met een snelle scan van het speelveld. Ook vinden we de mogelijkheden die er (nog) zijn om de impact van Europese wetgeving op uw organisatie duidelijk te maken. Zo maken politici en ambtenaren betere keuzes.

Meer informatie?

Neem contact op om vrijblijvend en vertrouwelijk uw situatie te bespreken.

Meer informatie over het Brusselse besluitvormingsproces en de rol die u kunt spelen in de verschillende fases vindt u op deze website onder “presentations“.