Public Affairs Brussel

Home / Public Affairs Brussel

Wat is Public Affairs?

Hulp nodig bij Public Affairs Brussel? Public Affairs is eigenlijk een heel brede term die verwijst naar allerlei activiteiten rondom het politieke besluitvormingsproces. Denk aan het volgen van wetgevingstrajecten en publieke campagnes, maar ook het beïnvloeden van beleidsmakers (lobbyen).

Better Europe Public Affairs is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in het begeleiden van Europese lobbytrajecten in en buiten Brussel, met meer dan 13 jaar ervaring in het beïnvloeden van de Europese politiek.

Public Affairs BrusselPublic Affairs in Brussel

Wellicht wordt u ineens geraakt door “nieuwe” regels uit “Brussel”. Dat kunnen nieuwe of bestaande regels zijn die een invloed hebben op uw organisatie, of op uw toegang tot de interne markt. Misschien zijn er ontwikkelingen die kansen creëeren voor u, of juist voor uw concurrenten. Of u heeft gehoord dat de Europese Unie wetgeving in uw sector aan het voorbereiden is. Maar u weet niet met wie u moet spreken. In welke fase Europese regelgeving ook zit, het is nooit te laat om uw stem te laten horen in het debat.

Wij geloven dat wetgeving altijd beter kan, door beleidsmakers beter duidelijk te maken wat de impact van (toekomstige) wetgeving is. U zult zien dat ambtenaren en politici open staan voor maatschappelijke input; uiteindelijk zijn ze gekozen om uw stem te laten horen.

Wat doet Better Europe?

Gaat u zelf in Brussel lobbyen, of laat u het uiteindelijke aanspreken van beleidsmakers liever aan iemand anders over? Een consultancykantoor zoals Better Europe Public Affairs kan u helpen met het bepalen van uw lobbystrategie.

We helpen u met uw eerste stappen. Met een snelle scan van het speelveld en de mogelijkheden die er (nog) zijn om de impact van Europese wetgeving te beïnvloeden. Door duidelijk te maken wat die impact is, kunnen politici en ambtenaren betere keuzes maken.

Neem contact op om vrijblijvend en vertrouwelijk uw situatie te bespreken.